Welkom op de site van “Nightbike Nuenen”

De organisatie van deze 4e officiële nightbike in Nuenen is een initiatief van Power4Kids. Achterliggende doel is om met de sponsortocht geld in te zamelen voor onderzoek naar de progressieve spierziekte Duchenne. Met het team Power4Kids zullen Jaap Woudsma, Carola Stork en Frank Gruiters van 9 t/m 15 Sept 2018 deel nemen aan het evenement Duchenne Heroes. Voor het goede doel zullen zij 7 dagen achtereen 100 km per dag gaan mountainbiken.

Door mee te doen met de nightbike steun je Power4Kids en Duchenne Heroes. Hiermee lever ook jij een bijdrage om deze ziekte “de wereld uit te trappen”

Nightbike Nuenen 24 Maart 2018

locatie blok

Schrijf je nu alvast in en bespaar 2,- euro pp…

Inschrijven kan via deze link. Je komt hiermee op de sponsorsite van duchenne heroes. Maak 8,- pp over aan team Power4Kids onder vermelding van je naam. 

Op zaterdag avond 24 Maart 2018 wordt er verzameld rond 19:15 bij het paviljoen van voetbalvereniging RKSV in Nuenen.  Hier kunt u uw fiets veilig achter laten in onze bewaakte fietsenstalling. In de kantine kunt u zich aanmelden (indien u voor ingeschreven heeft) of inschrijven. Kleedkamers zijn indien gewenst aanwezig. Hier kunt u ook na afloop douchen.

foto

Om 19:45 zal er een korte briefing plaats vinden waarna u op eigen gelegenheid kunt starten met de route. De gehele route van ± 35 km is uitgepijld met reflectoren en andere wegwijzers.

Bij terugkomst is er de mogelijkheid om de fiets af te spuiten indien nodig en is er gelegenheid tot omkleden en douchen. De fiets kunt u wederom stallen in de bewaakte fietsenstalling en u wordt van harte uitgenodigd in de kantine voor het uitwisselen van de ervaringen onder het genot van een drankje.

helm2

Verlichting

Let op:     U bent zelf verantwoordelijk voor voldoende verlichting op de fiets en/ of helm.

Als advies wordt een lamp aangeraden van minimaal 800 lumen vermogen. Op de helm gedragen verlicht u het pad waar u naar toe kijkt/ rijdt. Een eventuele 2e (kleinere) lamp op het stuur kan verlichting van de grond voor u geven.

Cycletrend Nuenen biedt speciaal voor de rijders van “Nightbike Nuenen” een korting van 10% op verlichting. Meld bij uw aankoop dat u deelneemt aan het evenement. Cycletrend zal tevens 10% van uw aankoop doneren aan Duchenne Heroes.