Overige Acties 2018

We zijn druk bezig met de planning van verschillende acties voor duchenne. De exacte agenda zal spoedig online komen. Hieronder volgt alvast en voorproefje.

Collecte Jan 2018

In de 3e week van Januari zal er in Eindhoven gecollecteerd worden voor Duchenne. Met een groep vrijwilligers zullen we langs de deuren gaan om zo geld in te zamelen. We hopen dan ook op gulle bijdragen maar zijn blij met alles wat de mensen kunnen missen.

Statiegeld actie Mei

Gedurende de maand Maart zal er bij de Jumbo in het centrum van Nuenen (Smidse 1) een flessenactie plaatsvinden. Er komt dan een bus te staan waarin u uw statiegeld bonnetjes kunt deponeren als donatie voor Duchenne.

Moederdag actie 13 Mei

img_2699Al 3 jaar hebben we speciaal voor Moederdag een taartenactie gehad. In 2015 zijn er alleen voor Moederdag maar liefst 56 appeltaarten gebakken met heerlijke appels van Riny van Kessel. In totaal hebben we dat jaar ruim 100 appeltaarten gebakken.

Vorig jaar hebben we de appels ingeruild voor de heerlijke aardbeien van Arjan de Haas. We hebben uiteindelijk voor Moederdag 58 aardbeien taarten gebakken. fb_img_1462654258293

In 2017 hebben we gekozen voor de 3e klassieker… Chocolade taarten. We hebben weer verschillende test rondes gehad om te komen tot het ultieme recept. Het werd een dubbel chocolat taart met een frambozen en crème vulling.  Ook deze waren weer oveimg-20170514-wa0000rheerlijk mogen we wel zeggen. We hebben er 55 gebakken voor moederdag.

Voor 2018 hebben we besloten de welbekende appeltaarten iets aan te passen. We zullen dit jaar een appelcake gaan bakken. Deze is inmiddels uitvoerig getest en goedgekeurd door het testpanel. 

Alvast een indruk van wat je kan verwachten?….   Grootmoeders appelgebak met huisgemaakte karamelsaus.      Lekker…

taart-2018

Volgens goed gebruik ontvang je al een heerlijke taart voor 10,- euro. (meer is natuurlijk van harte welkom) Het gebak heeft een doorsnede van 18 cm en is voldoende voor zeker 8 mooie punten. Je kan het gebak afhalen zondag 13 Mei (moederdag) in Nuenen bij Café Ons Dorp vanaf 10 uur, in Geldrop bij Fysiotherapie De Kleine Dommel tussen 10-11, bij Fitnessclub Helmond vanaf 10 uur of in Eindhoven adres Rijskameraad 2 vanaf 10 uur.
Meld je aan via facebook Power4Kids of persoonlijk bij Carola Stork, Jaap Woudsma of Frank Gruiters. Vermeld erbij waar je het gebak wil afhalen.

Triatlon Nuenen

Op 1 Juli 2018 zullen wij aanwezig zijn met een garderobe tijdens triatlon Nuenen. Alle deelnemers kunnen daar bij ons zijn of haar tas bewaakt achterlaten. Met de inschrijving hebben zij reeds een bescheiden donatie van 1,- euro geleverd voor Duchenne.